Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 06-15-2011, 10:46 PM
Dcrymes99ranger Dcrymes99ranger is offline
Explorer seats are in
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6,176
Exclamation A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Just wanted to inform Tom on this problem I am having with my page loading. #1 Where the green light is next to your screen name doesn't light up green when a member is online. It says something like Clinton is online or Clinton is off line. Also I noticed a lot of members avatars are missing. I don't know if I'm the only one seeing this or if this is throughout the whole website. I hope this gets fixed soon, or unless this is something new Tom is trying out.
__________________
1999 Ford Ranger 3.0xl


My Build Thread!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2011, 11:10 PM
Rango88 Rango88 is offline
N/A
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 9,031
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

i havent had any of those issues so far, just have trouble deleting msgs from time to time.

----------

okay back track, now my circle isnt lighting up either.... it shows ppl as offline even though they are online and i doubt their are all using "appear offline"
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2011, 11:19 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

maybe there settings are stuck. idk, i havent had any preoblems.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-15-2011, 11:39 PM
Tom Tom is offline
Ranger Enthusiast
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 6,829
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by Dcrymes99ranger View Post
Just wanted to inform Tom on this problem I am having with my page loading. #1 Where the green light is next to your screen name doesn't light up green when a member is online. It says something like Clinton is online or Clinton is off line. Also I noticed a lot of members avatars are missing. I don't know if I'm the only one seeing this or if this is throughout the whole website. I hope this gets fixed soon, or unless this is something new Tom is trying out.
Nothing new on my end. What you're describing is images not loading.

Quote:
Originally Posted by Rango88 View Post
i havent had any of those issues so far, just have trouble deleting msgs from time to time.

----------

okay back track, now my circle isnt lighting up either.... it shows ppl as offline even though they are online and i doubt their are all using "appear offline"
How do you know the user is online? The timeout is fairly short, if the user appears online based on the homepage list they should be shown as online. What you're describing is something completely different than what Daniel is describing. He is saying there is text instead of an image.
__________________
2006 Ford Ranger Sport 4.0 2WD on 32x11.50R15s
-3" Doetsch Spindle Lift


Using the forum:
How to Post on the Forum
Creating a signature (do this before asking any questions)
Upload an Avatar (image of your Ranger)
How to Post Pictures on the Forum
Switch the site layout: Light Theme or Dark Theme

Things to do:
Participate in Truck of the Month
Participate in the Ranger Photo Contest
Participate in the Non-Automotive Photo Contest
Become a Site Contributor
Shop at the FordRangerForum.com Store
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2011, 08:54 AM
Dcrymes99ranger Dcrymes99ranger is offline
Explorer seats are in
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6,176
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by Tom View Post
Nothing new on my end. What you're describing is images not loading.


He is saying there is text instead of an image.
Exactly!!!
__________________
1999 Ford Ranger 3.0xl


My Build Thread!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 06-16-2011, 11:27 AM
HazardousRanger HazardousRanger is offline
Hazardous to Your Health!
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 9,995
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

the only issue i have isi that somemtimes the last page is NOT the last page

for example...the last page will be 164 but i will be on 163 and cant get to 164 even tho the thread is functioning as normal
__________________
Ford Ranger Edge Supercab, 2004 3.0 Auto, 2WD, 4.10 Axle 31x10.5x15 BF Goodrich All Terrain T/A KO's


My Truck Is My Mountain Bike's Ride!

Class III hitch, Rhino Bedliner, Almost Maxed T-Bar Crank, Tuff Country Add A Leaf, Custom Low Anchor Points, OEM ('99) Tow Hooks, Pro Comp Offroad Lights , Mustang Dome Light, Clear Corners, Slim Toolbox, Blinker Mod,Cargo Brake Light Mod,Expo Lighted Visors, Ultra Silverstar heads/fogs, Fog/high mod, Reverse/switched lights, Bike Fork Mounts
Reply With Quote
  #7  
Old 06-16-2011, 11:35 AM
dixie_boysles dixie_boysles is offline
5.Oh All the way

 
Join Date: May 2009
Posts: 6,581
Send a message via Yahoo to dixie_boysles
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

no issues here
__________________
2014 F150 SuperCrew XLT 4x4
275/65/17 Falken Wildpeak AT3W | Shorty Antenna | Tinted Windows | ProClip Phone Mount |5.0 v8 |Tow Package | Oxford White


Sold/Totaled: 2006 Ranger XLT 2D SuperCap 4x4 Torch Red
15x8 Pacer 164P Polished Wheels | 31x10.50 BFG ATs | Level II Tow Hooks | FX4 Red Insert Seats
Tinted Windows | 6000K HIDs | Kobalt Low Profile Toolbox | Pioneer Speakers
Reply With Quote
  #8  
Old 06-16-2011, 11:35 AM
Rango88 Rango88 is offline
N/A
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 9,031
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by HazardousRanger View Post
the only issue i have isi that somemtimes the last page is NOT the last page

for example...the last page will be 164 but i will be on 163 and cant get to 164 even tho the thread is functioning as normal
I have had that happen as well lol
Reply With Quote
  #9  
Old 06-16-2011, 11:46 AM
Clinton Clinton is offline
Banned
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 14,049
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Good on this end
Reply With Quote
  #10  
Old 06-16-2011, 11:48 AM
Rango88 Rango88 is offline
N/A
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 9,031
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by Clinton View Post
Good on this end
It must be because Clint comes on and it scares to Forum into functionality lol
Reply With Quote
  #11  
Old 06-16-2011, 07:19 PM
Dcrymes99ranger Dcrymes99ranger is offline
Explorer seats are in
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6,176
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

I believe it was my computer. It has been acting up the past few days. But it is fixed now.
__________________
1999 Ford Ranger 3.0xl


My Build Thread!!!
Reply With Quote
  #12  
Old 06-17-2011, 01:18 PM
knightmare1015 knightmare1015 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,010
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Well up until about a moment or 2 ago no problems. But my last post wouldn't hardly go up, and for some reason the main page wouldn't come up at all. I have no load time on my cpu basicly. I guess the website just got overloaded a bit and slowed it down somewhat. I'll be checking my cpu here in a moment for any problems. But other than that I aint had any problems at all.
__________________
SOLD: 2004 Ford Ranger Edge 3.0 V6 5 speed



www.knightmare1015.blogspot.com
Reply With Quote
  #13  
Old 06-17-2011, 01:22 PM
DiabloBlanco DiabloBlanco is offline
Get Lifted.
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 6,402
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

You Really should update your flash player and java.
__________________
YZ the way to be!
The Brotherhood!

Mods to come: Camburg entry 6.0 system. FiberwerkX Fenders and bedsides. Tube bumper.
R.I.P. Jeff Ashton. 1992-2011
Reply With Quote
  #14  
Old 06-17-2011, 09:04 PM
knightmare1015 knightmare1015 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,010
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by DiabloBlanco View Post
You Really should update your flash player and java.
I did, or should I say may cpu did by itself. I also ran maintenence on it to free up some disc space. I have that automatic updating system in my version of windows 7. My falsh player got updated earlier today and so did my Adobe Reader and Java. Now if I can get my windows live email going I'll be alright.
__________________
SOLD: 2004 Ford Ranger Edge 3.0 V6 5 speed



www.knightmare1015.blogspot.com
Reply With Quote
  #15  
Old 06-18-2011, 10:07 AM
Dcrymes99ranger Dcrymes99ranger is offline
Explorer seats are in
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 6,176
Default Re: A few problems with the site I wanted to inform Tom.

Quote:
Originally Posted by DiabloBlanco View Post
You Really should update your flash player and java.
I believe that was my problem I updated mine and all is well.
__________________
1999 Ford Ranger 3.0xl


My Build Thread!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tom scooby stew Off Topic 1 04-17-2011 03:26 AM
Just wanted to say thank you tom for a great site to come to :) Ranger_EDGE Site Announcements, Comments and Suggestions 20 02-19-2011 06:14 AM
new to this site help wanted!!!!!! big black Introduce Yourself 6 09-23-2010 05:44 PM
Tom Dcrymes99ranger Site Announcements, Comments and Suggestions 10 02-14-2010 09:46 AM