Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 03-02-2011, 08:09 AM
01RangerEdge 01RangerEdge is offline
Scrambles the DeathDealer
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,847
Default First day my browser let me back on, what happened?

Alright so today is the first day my browser let me back on. What happened?

This went on for a long time, my browser constantly blocked the site even though I put it on the safe list.
__________________
2001 Ranger Edge 4.0L 4x4 Build Thread
Interior: OHC w/ LED lighting, Alpine S speakers, Eclipse 10" sub w/ custom box, Rockford amp, black interior, Expo console & leathers seats, LED gauges, Kenwood KDC-794, JL Audio 4ch amp, Cobra 19
Exterior: CAI, PA speaker, Flowmaster 40, modded corners, 06 tails, LED brake & reverse lights, Level II hooks, front hitch, black billet grill
Drivetrain: D30 SAS, 35" Toyo Open Country MT, 20x12 Fuel Mavericks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2011, 08:24 AM
merlin215 merlin215 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: May 2010
Posts: 723
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

Sounds like something in your security settings .

Did you try clearing your browser cache ?

Internet explorer tool bar :

tools/ internet options / delete all content , browsing history etc ....

Also what is the failed msg you get when you try to conenct form your browser ?
__________________
Merlin215

2010 Ford Ranger 4 wheel drive
Black
XLT Power Group package
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2011, 08:27 AM
01RangerEdge 01RangerEdge is offline
Scrambles the DeathDealer
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,847
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

I talked to a few people who were having the same issue. This is what I was getting, I kept telling the settings the site was fine, then as soon as I got to the home page it popped up again

__________________
2001 Ranger Edge 4.0L 4x4 Build Thread
Interior: OHC w/ LED lighting, Alpine S speakers, Eclipse 10" sub w/ custom box, Rockford amp, black interior, Expo console & leathers seats, LED gauges, Kenwood KDC-794, JL Audio 4ch amp, Cobra 19
Exterior: CAI, PA speaker, Flowmaster 40, modded corners, 06 tails, LED brake & reverse lights, Level II hooks, front hitch, black billet grill
Drivetrain: D30 SAS, 35" Toyo Open Country MT, 20x12 Fuel Mavericks
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2011, 08:30 AM
01_ranger_4x4 01_ranger_4x4 is offline
OIF Veteran

 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,043
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

click:http://www.fordrangerforum.com/site-...ite-issue.html
__________________
2001 Ranger 4x4 Stepside
-RCD Suspension lift
-33x12.5 BFG KM2's on Mickey Thomson classic locks
-4:56 gears
-Auburn gear LS
-James Duff traction bars
-Headers
-Flowmaster duals
-SCT X-Cal2 and some small exterior mods

http://www.cardomain.com/ride/2321189

2005 F-150 Lariat 4x4
-LED third brake light
-Weathertech floor liners
-Edge tuner
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2011, 08:49 AM
merlin215 merlin215 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: May 2010
Posts: 723
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

I don't recognize them pop up maker ....

Seems like your anti virus may have security settings that think this is a problem site .

It does not look like a windows defender message so its another program installed on your pc .

Software on your pc :

What anti virus ?
what pop up blocker ?
what browser protector ?

You are using Mozilla . Can you try using a Microsoft browser and see if you have the same issue ? Should be a default one on your pc ...
__________________
Merlin215

2010 Ford Ranger 4 wheel drive
Black
XLT Power Group package

Last edited by merlin215; 03-02-2011 at 08:51 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2011, 10:41 AM
remark123 remark123 is offline
Liking the Ford Ranger Forum
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 18
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

That is a fake attack site. It is commonly caused by surfing porn sites. What happens is that your computer is affected by malware (spy ware) that enters a few lines of code on your start-up menu, and will not allow your computer to launch your web browser. There is a fix available at C-net, Google the fake site that it tells you to go to, the directions are pretty clear, if somewhat time consuming. I think that it took me about 1/2 hour to get rid of it. You have to download Malwarebytes in order to get rid of it, IFIRC.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-02-2011, 10:52 AM
01RangerEdge 01RangerEdge is offline
Scrambles the DeathDealer
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,847
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

This is the only site that got this pop up. And according to Patrick's link, several people had this issue.

I didn't do anything to my browser, it's just now letting me back on.

I use Avast Anti-Virus, and Ad Block plus on Firefox
__________________
2001 Ranger Edge 4.0L 4x4 Build Thread
Interior: OHC w/ LED lighting, Alpine S speakers, Eclipse 10" sub w/ custom box, Rockford amp, black interior, Expo console & leathers seats, LED gauges, Kenwood KDC-794, JL Audio 4ch amp, Cobra 19
Exterior: CAI, PA speaker, Flowmaster 40, modded corners, 06 tails, LED brake & reverse lights, Level II hooks, front hitch, black billet grill
Drivetrain: D30 SAS, 35" Toyo Open Country MT, 20x12 Fuel Mavericks
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2011, 11:04 AM
merlin215 merlin215 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: May 2010
Posts: 723
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

So frf is doing this ?

Interesting ....
__________________
Merlin215

2010 Ford Ranger 4 wheel drive
Black
XLT Power Group package
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2011, 02:33 PM
TerrenceStuart TerrenceStuart is offline
Old man driver.
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14,895
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

this was an issue for some but that was what, a month ago?
if your still having this problem, with a "warning" saying FRF is an "attack page"
you have a virus on your own computer you picked up from you surfing porn sites.
__________________
some kind of vehicle.
Reply With Quote
  #10  
Old 03-02-2011, 02:47 PM
STL STL is offline
...............

 
Join Date: May 2009
Posts: 23,398
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

If you still get it you need to clear your history and cache.
__________________
2005 Edge

Reply With Quote
  #11  
Old 03-02-2011, 03:10 PM
01RangerEdge 01RangerEdge is offline
Scrambles the DeathDealer
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,847
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

Well, I don't have a virus and the cache is cleaned out every few days.

This may have been resolved before and I just didn't know it. I quit trying to log on after it did it a few times.

I just thought of it today and tried to log on.

So it very well could have only been the site issue from a while back.

I think it had to have been the site issue because no other site was blocked, just this one
__________________
2001 Ranger Edge 4.0L 4x4 Build Thread
Interior: OHC w/ LED lighting, Alpine S speakers, Eclipse 10" sub w/ custom box, Rockford amp, black interior, Expo console & leathers seats, LED gauges, Kenwood KDC-794, JL Audio 4ch amp, Cobra 19
Exterior: CAI, PA speaker, Flowmaster 40, modded corners, 06 tails, LED brake & reverse lights, Level II hooks, front hitch, black billet grill
Drivetrain: D30 SAS, 35" Toyo Open Country MT, 20x12 Fuel Mavericks
Reply With Quote
  #12  
Old 03-02-2011, 03:12 PM
STL STL is offline
...............

 
Join Date: May 2009
Posts: 23,398
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

Quote:
Originally Posted by 01RangerEdge View Post
Well, I don't have a virus and the cache is cleaned out every few days.

This may have been resolved before and I just didn't know it. I quit trying to log on after it did it a few times.

I just thought of it today and tried to log on.

So it very well could have only been the site issue from a while back.

I think it had to have been the site issue because no other site was blocked, just this one
It only lasted a few days and was corrected through google
__________________
2005 Edge

Reply With Quote
  #13  
Old 03-02-2011, 03:14 PM
01RangerEdge 01RangerEdge is offline
Scrambles the DeathDealer
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,847
Default Re: First day my browser let me back on, what happened?

Quote:
Originally Posted by STL View Post
It only lasted a few days and was corrected through google
Alright I think I did see something about that on Facebook. I didn't think to log on after that until today.
__________________
2001 Ranger Edge 4.0L 4x4 Build Thread
Interior: OHC w/ LED lighting, Alpine S speakers, Eclipse 10" sub w/ custom box, Rockford amp, black interior, Expo console & leathers seats, LED gauges, Kenwood KDC-794, JL Audio 4ch amp, Cobra 19
Exterior: CAI, PA speaker, Flowmaster 40, modded corners, 06 tails, LED brake & reverse lights, Level II hooks, front hitch, black billet grill
Drivetrain: D30 SAS, 35" Toyo Open Country MT, 20x12 Fuel Mavericks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What Happened?!?! Ranger01 Vehicle Snapshots 34 01-01-2011 06:13 PM
well it happened.. goofin Exhaust and Mufflers 15 11-30-2010 02:34 PM
Long time browser, first time poster... :) drummer77 Introduce Yourself 15 08-09-2010 02:39 AM
WHAT HAPPENEd? 878ranger878 Site Announcements, Comments and Suggestions 4 04-29-2010 06:31 PM
What could have happened? one1 Wheels and Tires 17 04-29-2010 05:43 PM