Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jfeazell
Forum: General Tech 06-21-2012, 10:03 PM
Replies: 28
Views: 8,881
Posted By jfeazell
Re: EGR Flow Insufficient (PO401)

FWIW... I have heard that the purpose of the EGR is to lower the temperature of the combustion chamber in order to reduce emissions... and that when it's not working, the higher temperature of the...
Forum: Interior Tech 06-21-2012, 04:06 AM
Replies: 0
Views: 926
Posted By jfeazell
Door latch and door wiring issues

Sorry for being a little long-winded about this, but I started out trying to resolve a little problem and in the process seem to have found all kinds of little issues. Since I'm kind of a stickler...
Forum: Electrical Tech 06-20-2012, 11:48 AM
Replies: 1
Views: 1,348
Posted By jfeazell
No chime when key left in ignition or lights left on

When you leave the keys in the ignition or leave the headlights on, there is no chime. I'm not sure if a fuse is blown or if something is broken or if someone has disabled something. I think I've...
Forum: Electrical Tech 06-16-2012, 04:37 AM
Replies: 7
Views: 2,195
Posted By jfeazell
Re: High Beam indicator and chime not working properly

Well, I did test the bulb / socket for continuity while I had the cluster out, so I'm 99-44/100% sure the bulb is good. I hate to just pull the cluster out again to replace a bulb that I think is...
Forum: General Tech 06-15-2012, 05:16 AM
Replies: 28
Views: 8,881
Posted By jfeazell
Angry EGR Flow Insufficient (PO401)

I have a 1999 Ford Ranger 2.5L Ext cab, 5-speed manual. I've been battling this stupid code forever now, and it looks like I'm not alone. Here is what I have already done:

* Replaced the DPFE...
Forum: Electrical Tech 06-15-2012, 04:59 AM
Replies: 7
Views: 2,195
Posted By jfeazell
Angry High Beam indicator and chime not working properly

I've been trying to work a few quirks on my "new to me" truck. One of the latest is that the high beam indicator light on the cluster doesn't light when I turn on the high beams. I have also noticed...
Showing results 1 to 6 of 6