Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 09-24-2009, 01:23 AM
ryangtp89 ryangtp89 is offline
Like the Forums
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 41
Default Camera experts I need help!

Kodak Easyshare Z700 - batteries are fully charged, but the camera switches on and then turns off - the screen for setting the Date and Time briefly shows. Camera doesn't show when connected to the PC via USB cable. I have the same problem, my camera turns on, i get the kodak welcome screen, then the screen turns off, a red light blinks and then it turns off. I tried bending the battery contacts but it didn't work.I am using brand new kodak digital camera 2500 mah batteries. they are rechargable, i dont know if i have to get a charger for them and charge them first then put them into the camera, but i dont think that would make a difference.
__________________
'99 ranger super cab 4.0v6 5 speed
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2009, 03:50 AM
STL STL is offline
...............

 
Join Date: May 2009
Posts: 23,398
Default

The camera brand new?

If you just go the batteries and camera the batteries will probably need charged first
__________________
2005 Edge

Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2009, 06:56 AM
02'4.04x4 02'4.04x4 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 634
Default

^^ Yea, the red light blinking means not enough power in most cases.
__________________
Current Mods
White gauges and Temp Cntrl, OHCw/Buggman LED mod,
Bosch +4, Accel Coil Pack, MSD6AL, Walbro, HiFlo Fuel filter,
Custom Ram Air, K&N, Ported / Matched intake, JBA 9mm wires,
Tweeked FPR, EBC 6k's, DynoMax-S CatBack, Jet-Chip, Reflex shocks,
New Anvil Mounts, Timbren's, Optima Yellow, DB 220A Alt. w/4g. jumper,
Western snow plow, More2Come
Reply With Quote
  #4  
Old 09-24-2009, 07:05 AM
ryangtp89 ryangtp89 is offline
Like the Forums
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 41
Default

No its used i bought it off of a friend who needed cash for her baby on the way. When i leave it on the dock the green light flashes for like a minute or soo and i will take it off and it will have enough power to turn it on for like 5 seconds, the lense will come out too, then go back and shut off.
__________________
'99 ranger super cab 4.0v6 5 speed
Reply With Quote
  #5  
Old 09-24-2009, 07:11 AM
02'4.04x4 02'4.04x4 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 634
Default

Try putting a set of alkalines in it, it's odd that it won't dock power, is is a AC dock or usb?
Typically USB docks have to have software installed so that the USB will appropriate nough power to run the device.
Anything beyond this and the electronics are faulted. (camera is broke)
__________________
Current Mods
White gauges and Temp Cntrl, OHCw/Buggman LED mod,
Bosch +4, Accel Coil Pack, MSD6AL, Walbro, HiFlo Fuel filter,
Custom Ram Air, K&N, Ported / Matched intake, JBA 9mm wires,
Tweeked FPR, EBC 6k's, DynoMax-S CatBack, Jet-Chip, Reflex shocks,
New Anvil Mounts, Timbren's, Optima Yellow, DB 220A Alt. w/4g. jumper,
Western snow plow, More2Come

Last edited by 02'4.04x4; 09-24-2009 at 07:29 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-24-2009, 07:42 AM
vista4.0 vista4.0 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,595
Default

ya i would just try some different batteries. sounds like the ones you got are pretty much spent.
__________________
2007 Ford Ranger XLT Vista Blue
4x4 4.0L w/5 speed manual, 4.10 L/S
Double Lifted on Fox Coilovers
33x12.50 KO2s on 15x10 Steelies

1998 Ford Ranger XL - Daily Beater 2.5L Auto - Lowered 4/6 with c-notch
Reply With Quote
  #7  
Old 09-24-2009, 11:46 AM
ryangtp89 ryangtp89 is offline
Like the Forums
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 41
Default

It's an ac dock. Do you mean try other rechargable batterys? cause brand new regular aa batterys wont work eaither. i wonder why the usb and my computer wont reconize the camera. Its gotta be broken. Ohh and the batterys are brand new.
__________________
'99 ranger super cab 4.0v6 5 speed
Reply With Quote
  #8  
Old 09-24-2009, 02:11 PM
Jay FX4 Jay FX4 is offline
▲▼▲▼▲▼▲▼
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,511
Default

Sounds like it's fried.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ranger Dave (B25) View Post
Our foreign policy is laughable at best. As is the recipient of this years Cracker-Jacks prize for 'peace.'
Quote:
Originally Posted by Toms984x4 View Post
NOS for teh horse powaz!!!
ɹǝʌo ǝɯ dılɟ
Reply With Quote
  #9  
Old 09-25-2009, 11:26 PM
02'4.04x4 02'4.04x4 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 634
Default

Have you installed the driver software?
Sorry mis read yea it's done. Avoid Kodak period in the future.
__________________
Current Mods
White gauges and Temp Cntrl, OHCw/Buggman LED mod,
Bosch +4, Accel Coil Pack, MSD6AL, Walbro, HiFlo Fuel filter,
Custom Ram Air, K&N, Ported / Matched intake, JBA 9mm wires,
Tweeked FPR, EBC 6k's, DynoMax-S CatBack, Jet-Chip, Reflex shocks,
New Anvil Mounts, Timbren's, Optima Yellow, DB 220A Alt. w/4g. jumper,
Western snow plow, More2Come

Last edited by 02'4.04x4; 09-26-2009 at 08:28 AM.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-26-2009, 12:29 AM
blueovelboy blueovelboy is offline
GO SHARKS
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,523
Default

sounds like the friend was not a true friend if shes selling you bad stuff
__________________
Jay's
09 XL reg cab
L4 2.3 , 40 series flowmaster , tinted windows 5% back 35% sides ,muffler removed from air box mod ,and ac on off switch mod , blinker mod, avs window vent shades
coming soon! k&n drop in/fiberglass bed cover/bed sprayed liner
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car/Truck Experts: 2003 Ford Ranger is having clutch/gear problems? TheOneOfLight Drivetrain Tech 1 01-01-2009 02:44 PM