Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Sub74 Sub74 is offline

Sub74

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. jasonbennett
    03-06-2014 08:54 PM
    jasonbennett
    i been reading some of your posts and would like to ask your advice. i have a 88 2.9v6 its a 5 speed when i start it idles good but when i accelerate it bogs down when i put it in first cant take off bogs down and sputters. it has new rotor bug wires spark plugs and fuel filter any suggestions
  2. jasonbennett
    03-05-2014 07:19 PM
    jasonbennett
    i been reading some of your posts and would like to ask your advice. i have a 88 2.9v6 its a 5 speed when i start it idles good but when i accelerate it bogs down when i put it in first cant take off bogs down and sputters. it has new rotor bug wires spark plugs and fuel filter any suggestions

About Me

  • About Sub74
    Biography
    Lifelong gearhead
    Interests
    Wheeling or fabricating
    Occupation
    Property Manager
  • Signature
    1988 Ranger STX, custom built flatbed, winch, 33x 10.5 BFG mudders
    1974 Suburban (AKA "the sub") lockers front & rear, 383 cu in not even close to stock motor, snowplow 37 x 12.5 HUMMV tires, 4.56 gears
    1952 M38 (CJ3) Jeep - my newest project - 289 ford, hardtop, got it with not one wire in it. Hope to have it driving this year

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-17-2015 02:22 PM
  • Join Date: 03-28-2012
  • Referrals: 0

Feedback

iTrader Profile Recent Ratings
Feedback:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for Sub74
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0