Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

michaelbarcelona michaelbarcelona is offline

Learning to use the forums

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. michaelbarcelona
    08-18-2011 11:50 AM
    Newbee here, learning how to use. Have a Ford Ranger with an electrical problem. Noticed gauges were still on and once cranked noticed the check gas gauge was lit yet there was well over a 1/4 tank of gas. Killed engine and restart to see if light would go out. It didn't. Drove a few more miles truck died. Acted like a dying battery. Gauges were flipping left and right, starter was clicking, no start. Installed different battery, no solution. Checked relays and swapped those in the fuse container, checked all fuses, no solution. Noticed a faint wire burning smell near the fuse box under the hood. Started to disconnect starter, alternator, etc. from the system to see if it would stop the solenoid from clapping, they did not. Could this we a computer module problem, etc. Thanks for your response

About Me

  • Signature
    95 Ranger auto; 4.0; ext. cab; 4wd (auto)


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-18-2011 11:50 AM
  • Join Date: 08-18-2011
  • Referrals: 0


iTrader Profile Recent Ratings
Positive Feedback:
Members who left positive:
Members who left negative:
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for michaelbarcelona
6 Months
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0