Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

kmf219 kmf219 is offline

Learning to use the forums

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. kmf219
    04-18-2012 03:44 PM
    do you know what transmission came in the 99 b3000 4x4 it the 4r44e or 4r55e i cant find any numbers on mine to tell what it is
  2. kmf219
    04-17-2012 06:40 AM
    i have looked all over the state donw here and cant fine that harness ....i plugged in the 3.0 ecm just to see what it would do and truck runs fine except for an weird idle at start and an occasional miss in the engine you can only hear on the exhaust end .. tranny shifts fine with 3.0 computer but wont go into od pulled codes on truck after running got cam syn malfu. and transmission range sensor
  3. Fordzilla80
    04-16-2012 11:01 PM
    All you can really do is trick the PATS system into thinking that the key is correct and in the ignition.

    Ford changes wire colors every two or so years it seems, so if you want the simplest way to fix your issues, try and find the proper 99 harness if you can.


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-26-2012 02:22 PM
  • Join Date: 03-26-2012
  • Referrals: 0


iTrader Profile Recent Ratings
Positive Feedback:
Members who left positive:
Members who left negative:
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for kmf219
6 Months
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0