Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

johnfederis johnfederis is offline

Liking the Ford Ranger Forum

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. johnfederis
    03-07-2010 04:57 AM
    Hi, i have a ford ranger 2004 2.3L, i currently installed a custom cold air intake (i will post picture later on) and after about 2-3 hours of driving it my check engine light went on. as you know the MAF is connected to the stock boxs air intake so i bought a spectre drop in MAF adapter. It has 3 calibrated black tubing to match the size of the MAF original size tube. i went up on a size and i was wondering if that was ok. What i did was i unplugged that battery when i was installing and then when i was done a reconnected. I started that truck and at first the idle was rough (like it was about to die) a few seconds later it was ok. but i have realized that the idle RPM is right at 1000. Aside from this. before installing the cold air intake i hear a hissing sound when i rev the engine. Any ideas, remarks, advices, and aggressions? thanks. By the way im new to this forum.


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-02-2010 04:33 PM
  • Join Date: 03-07-2010
  • Referrals: 0


iTrader Profile Recent Ratings
Positive Feedback:
Members who left positive:
Members who left negative:
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for johnfederis
6 Months
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0