Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

firecaptbob firecaptbob is offline

Learning to use the forums

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. firecaptbob
    01-12-2015 02:58 PM
    Good evening, my ranger is a 99 with about 331000 miles , no lie. Trans has been rebuilt about 18k miles ago. It has wear on it for its miles, have replaced a number of worn out parts as to be expected. But this issue has me stumped.I have just encountered a trans problem, 4wd issue. I do not want to start with a help intro , but this is my work truck. I am not able to disengage 4wd low an dthere is no indication of it being in gear. prior to this happening i drow it a couple of miles in ice covered roads at maax speed, you could feel it holding back. When i restarted it the 2 4wd lights stratined to flash and also tho OD off light did too. If any of you care to reply , an shed some light on my problem, That would really be nice. Thank You in advance. Any questions of me I would be glad to answer.

About Me

  • About firecaptbob
    65 years young, retired Fire Capt.
    warplanes, aircraft carriers, lighter than air ships
    state employee road dept.


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-12-2015 03:14 PM
  • Join Date: 01-12-2015
  • Referrals: 0


iTrader Profile Recent Ratings
Positive Feedback:
Members who left positive:
Members who left negative:
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for firecaptbob
6 Months
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0