Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

christine357 christine357 is offline

Learning to use the forums

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. christine357
    11-01-2011 06:19 PM
    Hello, I have a 2001 Ford Ranger, super cab, 4x4 xlt. Big Red currently has 150k miles on him . I just changed the transmission fluid and filter. I have done this before with no issues. Thinking everything was ok, I went ahead and drove on Monday, all was good until I felt it slip. Not knowing what the problem was, I checked the fluid and as it was a little low, I added some, thinking that was the problem. Today as I went to drive again, it slipped once more. I immediately returned home to see what the problem was. I asked a friend,he said that the same thing happened to him and asked about the O rings. I did not recall putting them on so went back to store. O rings should have been in box but were not. He gave me them and I went back and redrained the pan, installed the rings and put in new fluid, again. Question is, did the driving I did do any damage?
    my friend said his did not have any problems after he did the same things, I just would like your thoughts.


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-01-2011 07:32 PM
  • Join Date: 01-16-2011
  • Referrals: 0


iTrader Profile Recent Ratings
Positive Feedback:
Members who left positive:
Members who left negative:
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for christine357
6 Months
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0