Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 02-09-2010, 04:11 AM
Zeus701 Zeus701 is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default New here

Only took me about a half hour to figure out how to post here.

I've got a 01 4wd ext cab ranger w/4.0 v6. Kept and always staying as bought. Have pulled a bunk house camper with it even though that's well above the weight limit but it pulled without any whimpers.

Do have one problem, the computer does not read. Have the service engine light but when I hook up to it cannot see the computer. The fuse has been checked and it's good, replaced it to double check. Any ideas on what to do? I don't even know where the computer is located in this thing so I can check the connect to make sure it is hooked up properly. It used to read out but since the last light it won't.

Don
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2010, 06:56 AM
big green big green is offline
Ford Tough
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 301
Default

welcome to FRF
__________________
1999 ranger 4x4 supercab, 4.0L
-3 inch PA body lift
-16 inch pro comp alloys
-33x11.50 BFG all terrain
-Go Rihno roll bar with 4 KC Daylighter lights
-weston bull bar
-dual exhaust,
-air box mod, tightend throttle cable.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2010, 01:30 PM
TerrenceStuart TerrenceStuart is offline
Old man driver.
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14,895
Default

welcome to FRF, Don!
__________________
some kind of vehicle.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2010, 02:46 PM
STL STL is offline
...............

 
Join Date: May 2009
Posts: 23,398
Default

Welcome to FRF
__________________
2005 Edge

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search