Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 06-21-2009, 02:35 PM
sscrash sscrash is offline
ford boys dad
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Default hello

my name is Joe and my son just got a 87 ranger it is all factory with a 2.3 and a 4 speed 4x4 it had a bad clutch when he got it so we replaced it now it wont run unless you hold the key in the start postion they did mess in the dash to put a stereo in while we were getting the parts together to fix it.It did run when we brought it home and sounded good but now we cant get it to stay running he is a ford guy but i know very little about them please any help with this problem would be great thank you father and son
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2009, 04:08 PM
Old-skool1972 Old-skool1972 is offline
Ford Truck Driver
 
Join Date: May 2009
Posts: 75
Default

It sounds like to me that when they hooked up the stereo, they hooked it to the fuse box in with the ignition and they got some of the wires turned around. Or the switch in the collum is gone bad.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2009, 07:41 PM
sscrash sscrash is offline
ford boys dad
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Default cranks but wont run

they just jumped it straight to the radio fuse in the fuse box if the ignition switch is bad how would i go about testing it to see if that is it or not thank you for your reply your help is very much appreciated
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2009, 12:06 PM
scooby stew scooby stew is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 963
Default

welcome sounds daft but try taking the stereo back out ??????????
Reply With Quote
  #5  
Old 06-22-2009, 12:30 PM
RangerJustin RangerJustin is offline
~+!)@(#*$&%^
 
Join Date: May 2009
Posts: 3,033
Send a message via AIM to RangerJustin Send a message via Skype™ to RangerJustin
Default

Welcome to FRF!

Wish I could help ya...but I got nothing on this one.
__________________
Sold:2004 XLT 4x2 Ext. Cab. 3.0 Mods: 3" spindle, AAL, shackle, 32x11.5 on 15x8s, billet grille, clear corners, flow 40 dumped, line-x, CB/PA, traction bars, lil sound system, auto up down windows
Sold:2005 XLT 4x4 Ext. Cab. 4.0 Mods: ProComp lights w/ HID swap on tabs, 32x11.5 on 15x8s, CB/PA, black out heads/corners, lil sound system, cranked t-bars, flow 40 dumped, line-x, shell, bed rug, 06+ tails, metal tail gate handle since plastic one shattered, OHC, Mustang Dome.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search