Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 11-14-2009, 01:44 PM
mb128 mb128 is offline
Join Date: Oct 2009
Posts: 894
Default oil pressure problem

ok so as some of u no this has been a on going problem for me. i replaced the oil sending unit and the oil pressure gage stoped jumping. now its running really low and will jump from low to about normal i have no clue why it is doing this it didnt do this when i bought the truck in july.
Muddin in the ranger, killin ricers in the f350

95 ford ranger 3.0 v6 side step 5 speed 4x4
mods: 6" bds sus lift, 33x12.5r15 bfg km2, expo OHC/expo power seats, full length expo console, 2 1/2" flowmaster super 44 cat back, 4 procomp 5" offroad lights, clear headlights and turn signals, 6k hid kit, 25% tint (fronts)


Originally Posted by Yrac View Post
Its a truck, you wanna go fast? Money = Horsepower!
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil pressure problem on my 3.0L... Help Wicked46 3.0 Vulcan Tech 6 12-27-2009 09:07 AM
2.3L oil pressure gauge issue ej109 4-Cylinder Tech 4 09-06-2009 10:45 PM
fuel pressure HandmedownRanger 4-Cylinder Tech 4 08-30-2009 08:21 PM
Intermittent Oil Pressure bbowler 4-Cylinder Tech 1 08-15-2009 05:00 AM
Oil pressure switch location kidneypa General Tech 1 05-23-2009 08:50 PM