Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 06-22-2010, 09:02 PM
Beater Beater is offline
Join Date: Jun 2010
Posts: 65
Default Suckamatic problems

I had a freak occurance involving my trans today. I was pulling away from a stop and noticed it was in OD. As in started away in fourth gear. I manually shifted down to first and then back to drive and it shifted up for itself. However it slipped alot, would not downshift for itself and my OD light was blinking. I pulled over and checked the fluid, good level, not too dirty or burned. The trans has about 25k on it since rebuild a year ago.
I stopped at a clients house, worked on the pool for about 30 mins, started the truck and all symptoms had dissappeared. Strange.
I changed the fluid and filter and gasket tonite and found a bolt dangling from the valvebody. Could that have freaked out my ride? Wish me luck.
Oh no! I have a K&N airfilter, I guess my truck doesn't run!
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC Problems earnbud General Tech 4 06-09-2011 06:54 PM
C4 Problems!!! Hinderburger Drivetrain Tech 1 06-22-2010 08:19 AM
2 problems 01Ranger01 Drivetrain Tech 4 06-10-2010 07:16 AM
problems IVAN General Ford Ranger Discussion 1 02-17-2010 06:40 PM
AC Problems ianbordas General Tech 3 09-24-2009 09:49 PM