Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #31  
Old 02-02-2010, 08:11 PM
Fx4wannabe01 Fx4wannabe01 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4,058
Default

I now have a plan up my sleeve....



Hehehe...
__________________
'01 XLT disguised as a '03 Fx4 Level II.
Reply With Quote
  #32  
Old 02-03-2010, 11:17 PM
FoMoCo FoMoCo is offline
RF.net ban camp founder
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,816
Default

Quote:
Originally Posted by Fx4wannabe01 View Post
I now have a plan up my sleeve....



Hehehe...
tell me not the pink foglights
__________________
2012 mustang premium v6 pony package
702 crew
XBGT:IKONIK MOPAR
Reply With Quote
  #33  
Old 02-04-2010, 02:58 AM
Fx4wannabe01 Fx4wannabe01 is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4,058
Default

Quote:
Originally Posted by FoMoCo View Post
tell me not the pink foglights
I no longer own those pink fogs. lol. Actually, I bought 'em new, Tre ran 'em a long time more than I did, then I sold 'em to Trent, then Trent sold 'em to Jer.....so those pink fogs are back to being local!! on a supercharged truck. lol.
__________________
'01 XLT disguised as a '03 Fx4 Level II.
Reply With Quote
  #34  
Old 02-06-2010, 06:47 PM
05RedRanger 05RedRanger is offline
Like the Forums
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Default

Guys when I installed my 8k HiD's, my lights stay on bright even when I don't have them on bright. Any ideas or suggestions?
__________________
05 Red Ranger EDGE 4x2
-Open 8.8 w/ 4.10 gears
-17 Eagle alloys
-265/70/17 Sport King AT's
-15% Window Tint
-Flowmaster 40 dumped
Reply With Quote
  #35  
Old 02-06-2010, 06:56 PM
smakes smakes is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3,005
Default

Quote:
Originally Posted by 05RedRanger View Post
Guys when I installed my 8k HiD's, my lights stay on bright even when I don't have them on bright. Any ideas or suggestions?
did you buy a single beam or hi/lo kit?
Reply With Quote
  #36  
Old 02-06-2010, 07:50 PM
Casper Casper is offline
Adam's > Everything else
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,636
Default

Did you wire them right? you might have the wires backwards
__________________
98 Ranger some stuff done

PNW Crew
Reply With Quote
  #37  
Old 02-06-2010, 08:29 PM
05RedRanger 05RedRanger is offline
Like the Forums
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by smakes View Post
did you buy a single beam or hi/lo kit?
I bought Hi/Low kit. Atleast I think I did, is there any way to tell for sure?
Quote:
Originally Posted by Casper View Post
Did you wire them right? you might have the wires backwards
I assume I did. Is it possible that something isn't getting a good ground causing the bright light indicator to stay on?
__________________
05 Red Ranger EDGE 4x2
-Open 8.8 w/ 4.10 gears
-17 Eagle alloys
-265/70/17 Sport King AT's
-15% Window Tint
-Flowmaster 40 dumped
Reply With Quote
  #38  
Old 02-06-2010, 09:08 PM
Casper Casper is offline
Adam's > Everything else
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,636
Default

you could have the hi and lo wires switched it's an easy swap
__________________
98 Ranger some stuff done

PNW Crew
Reply With Quote
  #39  
Old 02-06-2010, 09:09 PM
smakes smakes is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3,005
Default

Quote:
Originally Posted by 05RedRanger View Post
I bought Hi/Low kit. Atleast I think I did, is there any way to tell for sure?
yep, if you have a single beam kit, when you hit the hi beam function they turn off lol
Reply With Quote
  #40  
Old 02-06-2010, 10:17 PM
05RedRanger 05RedRanger is offline
Like the Forums
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Casper View Post
you could have the hi and lo wires switched it's an easy swap
I'll try swapping the wire tomorrow to see if it changes anything.
Quote:
Originally Posted by smakes View Post
yep, if you have a single beam kit, when you hit the hi beam function they turn off lol
In that case, I definately have the Hi-Low bulb kit.
__________________
05 Red Ranger EDGE 4x2
-Open 8.8 w/ 4.10 gears
-17 Eagle alloys
-265/70/17 Sport King AT's
-15% Window Tint
-Flowmaster 40 dumped
Reply With Quote
  #41  
Old 02-07-2010, 09:31 PM
05RedRanger 05RedRanger is offline
Like the Forums
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Default

Alright, I switched all my wires today and checked all of my grounds so everything is wired up correctly. Any other suggestions as to why my bright light indicator stays on preventing my fogs from working?
__________________
05 Red Ranger EDGE 4x2
-Open 8.8 w/ 4.10 gears
-17 Eagle alloys
-265/70/17 Sport King AT's
-15% Window Tint
-Flowmaster 40 dumped
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash Lights. Not Cause The Lights Are Out. Bear Electrical Tech 10 08-18-2011 04:59 PM
For Sale: 93-99 Ranger LED tail lights & 01-05 halo projector fog lights j$wift Exterior Parts 5 08-04-2010 08:05 PM
Aftermarket head lights & tail lights ford all day Exterior Tech 0 01-13-2010 06:13 PM
Fog Lights TwistedDreams Exterior Tech 6 10-01-2009 10:38 PM
Instrument Cluster/Tail Lights/Fog Lights - NO Lights when Headlamps are on??? bwheeler Electrical Tech 6 06-05-2009 05:35 AM