Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 03-31-2011, 12:54 PM
psycho dog psycho dog is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Question wipers

i have replaced wiper-turn signal-dimmer etc. switch also wiper pulse-delay module. delay still dose not work or the wipers go to the park postion.help please what else do i have to replace. i don't mind placing these they our very old. thank you psycho dog
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2011, 01:39 PM
DrIftKi7Vg DrIftKi7Vg is offline
Sunny Soonkyu <3
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,401
Send a message via AIM to DrIftKi7Vg Send a message via MSN to DrIftKi7Vg
Default Re: wipers

Try checking your relays for the wipers located in the engine bay and maybe you might have to replace that to fix the problem. Good luck.
__________________
Sunny
2002 Ford Ranger Edge Flex Fuel 2wd
LED Crazy!
Complete Pioneer Audio setup
5000k HID Projector retrofit and 3000k Fogs
Super Turbo Dynomax Exhaust
Mustang Dome Light Mod - Fog Light Mod
Achilles Desert Hawk 255/45/20 with 20'' rims

Much more!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2011, 01:49 PM
S13minus1 S13minus1 is offline
Sideways? Sideways.
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,592
Send a message via AIM to S13minus1
Default Re: wipers

if its not parking its a problem with the wiper motor it self
__________________
-Alex
'10 Ranger XL 2.3L Manual
Mods: Stereo, Tint, Weatherguard rain shields, Intake silencer removal, LED brake, turn signal, reverse, license plate, and dome lights, DDM HID's (currently removed), lowered, 17" wheels with spacers, Explorer autodim mirror with Autolamps, Magnaflow exhaust, Buggman LED 3rd Brake Light...
Quote:
Originally Posted by ColinS View Post
awe come on alex be a man!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-31-2011, 02:03 PM
DrIftKi7Vg DrIftKi7Vg is offline
Sunny Soonkyu <3
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,401
Send a message via AIM to DrIftKi7Vg Send a message via MSN to DrIftKi7Vg
Default Re: wipers

x2. Make sure all the relays and fuses are okay and then install a new wiper motor.
__________________
Sunny
2002 Ford Ranger Edge Flex Fuel 2wd
LED Crazy!
Complete Pioneer Audio setup
5000k HID Projector retrofit and 3000k Fogs
Super Turbo Dynomax Exhaust
Mustang Dome Light Mod - Fog Light Mod
Achilles Desert Hawk 255/45/20 with 20'' rims

Much more!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-31-2011, 05:15 PM
mickblock mickblock is offline
Get off my lawn
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,059
Default Re: wipers

If I'm reading your post correctly it seems that your wipers work but just won't park?
IF so:
Take the whole wiper arms back off.
cycle the wipers once and then shut them off.
Put the arms back on in the parked position.
__________________
08 4.0 Sport 4x4
Stock
Reply With Quote
  #6  
Old 03-31-2011, 05:35 PM
psycho dog psycho dog is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default Re: wipers

thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by DrIftKi7Vg View Post
Try checking your relays for the wipers located in the engine bay and maybe you might have to replace that to fix the problem. Good luck.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by S13minus1 View Post
if its not parking its a problem with the wiper motor it self
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by mickblock View Post
If I'm reading your post correctly it seems that your wipers work but just won't park?
IF so:
Take the whole wiper arms back off.
cycle the wipers once and then shut them off.
Put the arms back on in the parked position.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by mickblock View Post
If I'm reading your post correctly it seems that your wipers work but just won't park?
IF so:
Take the whole wiper arms back off.
cycle the wipers once and then shut them off.
Put the arms back on in the parked position.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by DrIftKi7Vg View Post
Try checking your relays for the wipers located in the engine bay and maybe you might have to replace that to fix the problem. Good luck.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by DrIftKi7Vg View Post
Try checking your relays for the wipers located in the engine bay and maybe you might have to replace that to fix the problem. Good luck.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by mickblock View Post
If I'm reading your post correctly it seems that your wipers work but just won't park?
IF so:
Take the whole wiper arms back off.
cycle the wipers once and then shut them off.
Put the arms back on in the parked position.
thank you will try

----------

Quote:
Originally Posted by mickblock View Post
If I'm reading your post correctly it seems that your wipers work but just won't park?
IF so:
Take the whole wiper arms back off.
cycle the wipers once and then shut them off.
Put the arms back on in the parked position.
thank you will try
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wipers js250 Electrical Tech 2 10-06-2014 08:59 AM
stuck wipers. racsan General Ford Ranger Discussion 2 02-05-2011 11:05 AM
Wipers not working babshas General Tech 0 11-14-2010 02:41 PM
no wipers...... NineD1XLT Electrical Tech 0 10-31-2010 12:42 PM
HELP HELP: No Wipers! or Radio btm757 Electrical Tech 10 09-26-2010 06:08 PM