Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 01-28-2011, 05:32 AM
ShoalsRanger ShoalsRanger is offline
Bama Ranger Owner
Join Date: Nov 2010
Posts: 235
Default Gas and Temp Lights not working (MPH and RMP work)


I got in my truck early this morning, turned the lights on and noticed that all the dash lights are working, except for the fuel gauge light and the temp light on my instrument panel.

They were working yesterday (If not I would have noticed b/c I'm OCD).

The only thing I have done in the past few days is replaced my headlight biggie.

Is there a particular fuse or replay that I need to check before just assuming a bulb behind the instrument panel is shot?? Anyone know whats going on?

Here is a pic below... Thanks in advance...

*2006 Ford Ranger Sport 3.0L V6 Reg Cab RWD*
-31x10.50 BF Goodrich A/T KO's
-Clear Corners
-Trail Fx Bed Rails
-Rhino Liner w/topcoat
-6x8 Pioneer Speakers w/Sony Head Unit
-Black Leatherette ExactSeatCovers
-Chrome Handles & Impostor Chrome Grille
-Side and Rear Window Tint
-AVS Bug Shield and Visors
-Dynamat in doors & rear cab
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Temp gauge not working coolchris2 Electrical Tech 7 02-13-2011 04:23 PM
1990 2.9 - fuel, temp, oil pressure gauges not working zapfed Electrical Tech 7 01-23-2011 06:57 AM
1988 Temp and fuel gauges don't work JeremyC Electrical Tech 1 01-17-2011 07:00 AM
gas gauge not working again patrick69 Electrical Tech 1 11-14-2010 05:43 PM
gas gauge not working bud0810 3.0 Vulcan Tech 4 10-30-2010 08:22 PM