Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 08-16-2013, 01:28 PM
DangerRanger2000 DangerRanger2000 is offline
Twist It Back!
Join Date: Dec 2010
Posts: 766

Originally Posted by pooleo View Post

I am having a similar issue. I lost my horn, cruise and blend door actutator.

Air bag light is on but I have the pass. air bag switch removed temp.

I have never had lights on my cruise pods, even after I led'd them.

Then the other morning, it was cold and the blend door wont turn.

Checked all fuses, they are good.
The same thing happened to me, one of the prongs on the chip had broke. That chip also is the ground to the horn and without that the horn won't work either. I got a cruise control pod from the junkyard plugged it in and everything was back to normal
2000 XLT 4x4 EXT. CAB 4.0/Auto Trans/3.73 gears/
31x10.50 BFG Rugged Terrains on MB Motoring Wheels/Pioneer Head Unit/JBL 12"/Camo Interior/'03 black and grey 60/40 seats/ green LED's Under Dash/T-Bar Crank/Windows-20% on the front, 5% on the back/Mustang Dome Light/06 Tails/
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cruise control not working SilveRanger01 Electrical Tech 7 01-10-2014 01:17 PM
Horn not working 94GT50 Electrical Tech 7 11-23-2013 03:00 PM
Horn and wipers stopped working ldhammar Electrical Tech 1 11-25-2010 09:15 AM
horn not working on 1991 Ranger 2wd;2.3l sunn190l Electrical Tech 1 08-29-2010 07:45 PM
Viper Alarm Horn not working!? DrIftKi7Vg Electrical Tech 2 06-20-2010 09:54 AM