Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 08-08-2010, 02:10 PM
W1D0MAK3R W1D0MAK3R is offline
Liking the Ford Ranger Forum
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 25
Default Wiring Problem !! Has to do with transmission !!!

I've got a 92 ranger 4cl 5sp. The reverse lights never worked but once during the winter. I just recently checked the wiring and the sensor/switch on the transmission and both are perfectly good. My problem is that when I shift into reverse the lights do not come on. There is a little pin that pushes the switch in there so nothing is missing but I dont understand what the problem is. could it just be wear and tear and the cam that pushes the pin is worn enough to be just short of contacting? or is there something wrong with my tranny. everything works.... but for some reason the switch is not being activated...
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2010, 02:11 PM
W1D0MAK3R W1D0MAK3R is offline
Liking the Ford Ranger Forum
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 25
Default Reverse lights not working, Transmission ??

..

Last edited by W1D0MAK3R; 08-08-2010 at 09:42 PM. Reason: posted twice :(
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
transmission wiring diagram dtownboy_Erk Drivetrain Tech 0 06-15-2010 08:49 PM
Problem wiring the crankshaft position sensor on a 1998 2.5l to wiring harness of a 1 BENJAMINAUTO 4-Cylinder Tech 0 05-10-2010 11:23 AM
91 Ranger 2.3L wiring problem ranger3 Electrical Tech 1 02-09-2010 08:11 PM
Transmission or Clutch problem??? rebel Drivetrain Tech 1 12-07-2009 02:25 PM
Transmission wiring? jrussell Drivetrain Tech 0 06-14-2009 06:05 PM