Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 11-04-2016, 07:14 PM
kaveman91 kaveman91 is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 1
Default windshield wiper issue .

Help !! I have only 1 speed when I turn on my windshield wipers. This afternoon I replaced my turn signal / wiper switch assy with a newer unit and still the same 1 speed only ! Any suggestions to get an idea what's going on with this and how to fix it? I have a 92 Ranger xlt 2.3L engine 2wheel drive . This is my first posting in this forum !!
willc.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2016, 08:44 PM
Jswifto Jswifto is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1,439
Default

Like maybe the wiper motor itself.
__________________
1999 Ranger 4.0 and extreme Snap-on tool fetish
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2016, 09:23 PM
freebird165 freebird165 is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Default Re: windshield wiper issue .

From what I've gathered with my same problem is that the change from 97/98 makes the switch only stay on high. Everything works, just wipers not going off. I unplugged the fuse till I can get back to the junkyard and pull another one and try it


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windshield Wiper Problem? RealMann General Tech 0 02-26-2014 09:57 PM
windshield wiper problem me4sean Electrical Tech 3 07-28-2013 07:49 AM
windshield wiper problem peregrinestorm Electrical Tech 3 02-22-2013 11:31 PM
Windshield wiper fluid southbama man Electrical Tech 2 01-03-2012 06:32 AM
Windshield wiper issue ggoldsm590 Exterior Tech 15 11-23-2011 03:47 PM