Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 06-19-2011, 01:51 PM
tmoore78 tmoore78 is offline
Ford Ranger Driver
Join Date: Oct 2010
Posts: 981
Default transmission mount replacement failure!

so I have this issue with a clunking whenever I put a load on/ take a load off the rear end. people have recommended several things to check, trans mount being of them. so attempted to replace that today, big failure. turned out not needing replaced, a massive pain in the rear and the replacement part wasn't molded right so the bolts were about an inch off the stock part. took some pics though to help if anyone needs them.

2007 FORD RANGER XLT EXTENDED CAB - 4.0, 4x4, 5sp
Ultragauge, 10" L7 W/ 2200W PA Amp, CB W/4' Fiberglass whip, PA system, LEER shell w/led 3rd brake and custom remover, LED taillights in mudflaps, 5K 55W HIDs, Aux reverse lights, DIY bed liner, Hellas, Bed mat (cut up livestock mat).

Originally Posted by 2004xlmiller View Post
yea with 4.10s a 3.slow and 33s it will be a 3.dudegetthefuckouttamywayyouresoslow
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine/ Transmission Replacement VegasRanger02 3.0 Vulcan Tech 4 11-03-2010 08:46 PM
Transmission Mount Bolts Size philhilljr Drivetrain Tech 0 10-23-2010 08:23 PM
1996 Auto transmission sudden failure t3p Drivetrain Tech 1 08-21-2010 10:19 AM
strut mount replacement international 606 Suspension Tech 0 07-19-2010 07:45 PM
'92 Ranger 5-Spd Transmission Replacement drager Drivetrain Tech 0 05-11-2009 09:03 PM