Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 10-31-2010, 06:34 PM
tmoore78 tmoore78 is offline
Ford Ranger Driver
Join Date: Oct 2010
Posts: 981
Default A4LD strange issue

Hi all, new here. I recently bought a 93 XLT 4.0 4x4 with 130k miles. Have driven it for a week now and Has rough shifting into R/D from park. was checking everything underneath today and came across a rotten vacuum line on the driver side of the trans above the linkage. I wiggled it to make sure it was still connected. about 10 min later i noticed trans fluid pouring out of the top of the fill tube. this was after starting the truck and moving it across the parking lot. i've never seen this happen before. to the best of my knowledge it has not leaked any fluid since i bought it, and no fluids have been added.
2007 FORD RANGER XLT EXTENDED CAB - 4.0, 4x4, 5sp
Ultragauge, 10" L7 W/ 2200W PA Amp, CB W/4' Fiberglass whip, PA system, LEER shell w/led 3rd brake and custom remover, LED taillights in mudflaps, 5K 55W HIDs, Aux reverse lights, DIY bed liner, Hellas, Bed mat (cut up livestock mat).

Originally Posted by 2004xlmiller View Post
yea with 4.10s a 3.slow and 33s it will be a 3.dudegetthefuckouttamywayyouresoslow
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A4LD 2nd to 3rd issue Kohler Drivetrain Tech 5 11-02-2010 08:41 PM
a4ld scratching? need advice xentris02 Drivetrain Tech 3 10-28-2010 03:34 PM
A4LD Reverse problem WV Hillbilly Drivetrain Tech 0 10-02-2010 01:55 PM
Want to Buy: A4LD needed for 91-93 ranger with 3.0 wolfboy192 Engine & Drivetrain Parts 0 09-11-2010 10:40 AM
a4ld trans dangerranger87 Drivetrain Tech 3 02-15-2009 06:49 AM