Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 08-30-2010, 04:42 PM
dustynjustin dustynjustin is offline
Learning to use the forums
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default 4 Hi doesn't engage

95 ranger stx 4x4 with the 4.0. My 4 Hi doesn't engage. It seems like everyone has problems with their switch. Well I dont have the automatic switch i have manual hubs and the manual lever. I can switch into 4 Lo no problem but I can't switch into 4 Hi. I pull it into Hi and the light comes on but as soon as I start to drive it slips out. It doesn't even feel like it engages. Any ideas? Thanks
Reply With Quote
Old 08-30-2010, 06:17 PM
Clinton Clinton is offline
Join Date: Mar 2010
Posts: 14,049
Default Re: 4 Hi doesn't engage

Maybe check the lever, bolts or a latch that keeps it in place may be out....but thats just a guess
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just replaced clutch,can't get it to engage jesseranger Drivetrain Tech 1 01-09-2015 03:30 PM
4x4 low does not engage smurphy Drivetrain Tech 7 10-15-2011 07:29 PM
Cruise Control won't engage. Allen Electrical Tech 0 02-13-2010 01:50 PM
94 clutch won't engage 94 Splash Drivetrain Tech 0 10-10-2009 03:46 PM
1992 Ranger 4X4 wont engage HELP ME!! mlang07 Drivetrain Tech 0 08-07-2009 02:13 PM