Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 01-04-2011, 06:07 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Problem...

i cant get my sub output on my stereo to work with a normal speaker. i have a line converter to take an RCA and make it a pos and a neg wire. whats wrong? i have a sony xplode ct240.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2011, 06:26 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Re: Problem...

bump
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2011, 06:51 PM
edgeman4.0 edgeman4.0 is offline
THE COMPLAINT DEPARTMENT
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,962
Default Re: Problem...

a line output converter cannot be used in reverse. it is intended to knock down full range signal to a signal that an amplifier can recognize without frying it. not what you're trying to accomplish.
__________________
2001 Ford Ranger Supercab (4dr), Oxford White, 4.0 Sohc, 4x4, Manual trans (hurst equipped), 4:10's, 3" body lift.
Quote:
Originally Posted by Demon-FX4 View Post
The Edgeman sees his prey and strikes out from the darkness.
Quote:
Originally Posted by Rango88 View Post
Dont f+ck with Ch+ck
Reply With Quote
  #4  
Old 01-04-2011, 07:00 PM
Johnbaum13 Johnbaum13 is offline
<-----Buzz Killington
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,232
Send a message via Yahoo to Johnbaum13
Default Re: Problem...

The amp outputs are low level, they don't have enough power to work a speaker, thus the need for an amplifier. As stated above, a LLO converter cannot be used in reverse. The opposite of a LLO converter is an amplifier. Get one.

Out of curiosity, why are you trying to do this? Is the internal amp and speaker outputs on the radio not working?
__________________
I got my Jesus on the dashboard, but the Devil's under my hood!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-04-2011, 08:41 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Re: Problem...

they are working, i dont have money for a 12in sub right now, or a wiring kit, i have an amp though. i was trying to wire the sub output to my bazooka sub, which doesnt need an amp.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-04-2011, 08:47 PM
beef08 beef08 is offline
Oh Yup!
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,695
Default Re: Problem...

dude i have a 10" sub box for you
__________________
"I thought this was America!"-Randy Marsh

2003 fx4 4.10, maxed tbars, 5000k HIDS 3157 silverstar bulbs, expo ohc, alons mag light holder, 06+ tails, throttle cable mod, air box mod
360tag:BEEFS7A7US
Reply With Quote
  #7  
Old 01-04-2011, 08:55 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Re: Problem...

im getting bcobes 12in sub box at the meet, but post a pic of what you got. is it the same one you had last time?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-04-2011, 09:20 PM
beef08 beef08 is offline
Oh Yup!
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,695
Default Re: Problem...

yup and i have a 12 one too buut its kinda lame lol
__________________
"I thought this was America!"-Randy Marsh

2003 fx4 4.10, maxed tbars, 5000k HIDS 3157 silverstar bulbs, expo ohc, alons mag light holder, 06+ tails, throttle cable mod, air box mod
360tag:BEEFS7A7US
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! Chargerondavins General Tech 2 10-02-2010 09:46 AM
A/C Problem hhscard83 3.0 Vulcan Tech 3 07-20-2010 08:15 AM
4 by problem mikertldg Electrical Tech 0 01-26-2010 09:33 PM
got a problem rangerman101 General Tech 0 01-11-2010 11:05 PM