Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 02-16-2011, 02:57 PM
Westiedog Westiedog is offline
Learning to use the forums
Join Date: Jan 2011
Posts: 12
Default Speedo problems need assistance

So you all know check engine came on abs came on no speedo reading..... Ok so the fix for this is a new VSS. I just swapped it out with a new napa Vss it read 1.88k Ohms same as auto zone so i picked it up installed it and what do you know i get nothing.... Which leads me to my next point what do i do now. I know the abs is controlled by that sensor so maybe it could be my #3 Relay or My #7 relay under my hood Because those both deal with the 4WABS. Idk what to do next i want it fixed it doesnt need to be fixed but i would really enjoy that for when i have to sell my truck. Maybe the magnet it reads off of in the Diff housing could have came loose.... Idk im just throwing ideas around....

Any help would be apprieciated thanks all.
2000 Ford Ranger 2.5l SOHC, 5spd Manual, Cold air intake, 2.25 catless pipes to a flowmaster 40 side exit exhaust, H.I.D.s, 2 10" subs with custom built box that fits perfectly.

Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EMERGENCY: Need assistance!!!! 2002VertGT Drivetrain Tech 30 12-10-2010 04:45 PM
some assistance please Giangrosso Interior Tech 3 08-20-2010 01:40 PM
erratic speedo problems HELP 4evermodding 3.0 Vulcan Tech 3 07-21-2010 01:07 PM
Speedo Problems bfdast 4-Cylinder Tech 0 06-30-2010 08:33 PM
clutch assistance fiddler90 Drivetrain Tech 1 02-17-2010 08:53 PM