Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 10-30-2010, 05:52 PM
96B2300 96B2300 is offline
Super Senior Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 130
Exclamation 2.3 runs rough, sensor problem?

My truck is running rough and I have done what I have seen on here as to keep in running and unplug the sensors one at a time to see which one is malfunctioning, well I think it might my TPS sensor because I disconnected it and it made no difference and the sensor directly before that one to made no difference. I want to get better mpg and it idles rough so this is what I think the problem is. I have already cleaned the MAF and checked it too it's fine. Any input would be greatly appreciated. Thanks
1996 Mazda B2300 2.3 5 speed

Mods:Cherry bomb, bedlined interior, blacked out corners, 3rd brake light and tails, blacked out rims, painted calipers and drums red, muffler tip.
Reply With Quote

idling, rough idle, tps maf

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 88 with 2.9 runs rough jimandpam 2.9 Liter Tech 13 10-18-2010 04:31 AM
Ranger runs rough wedge 4-Cylinder Tech 0 08-16-2010 11:17 AM
ranger runs rough smokes alot here and there 94 Ranger 3.0 Vulcan Tech 10 05-10-2010 04:46 PM
94 4.0L runs rough when first started alabamafrog 4.0 SOHC / 4.0 OHV Tech 1 05-07-2010 04:41 AM
enigine runs rough after it cools down bigbadbiker 4.0 SOHC / 4.0 OHV Tech 1 01-25-2010 08:12 PM