Thread: CatmanDave
View Single Post
 
Old 03-04-2011, 06:50 AM
CatmanDave CatmanDave is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Lightbulb Re: CatmanDave

I'm having a stalling problem. AFter I drive for 10 miles or so and the truck gets up to complete running tempeture. At that point if I give it full throttle in neuteral it seems to rev up normally but in gear it reachs 2000 rpm then it boggs down and tries to stall. It will set and idle all day. I've replaced the following to no avail TFI module,Spark plugs,Fuel Filter, Fuel Pump(electric on on frame) and the TPSmodule. I've even taken the EGR valve off and checked it and it is fine. This truck does have factory dual tanks and they were both cleaned and had all new pumps and sending units installed. The puzzling part is that when it's cold it runs like a champ.

----------

I'm having a stalling problem. AFter I drive for 10 miles or so and the truck gets up to complete running tempeture. At that point if I give it full throttle in neuteral it seems to rev up normally but in gear it reachs 2000 rpm then it boggs down and tries to stall. It will set and idle all day. I've replaced the following to no avail TFI module,Spark plugs,Fuel Filter, Fuel Pump(electric on on frame) and the TPSmodule. I've even taken the EGR valve off and checked it and it is fine. This truck does have factory dual tanks and they were both cleaned and had all new pumps and sending units installed. The puzzling part is that when it's cold it runs like a champ.

----------

I'm having a stalling problem. AFter I drive for 10 miles or so and the truck gets up to complete running tempeture. At that point if I give it full throttle in neuteral it seems to rev up normally but in gear it reachs 2000 rpm then it boggs down and tries to stall. It will set and idle all day. I've replaced the following to no avail TFI module,Spark plugs,Fuel Filter, Fuel Pump(electric on on frame) and the TPSmodule. I've even taken the EGR valve off and checked it and it is fine. This truck does have factory dual tanks and they were both cleaned and had all new pumps and sending units installed. The puzzling part is that when it's cold it runs like a champ.
Reply With Quote