Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 07-10-2011, 09:13 PM
03edgedriver 03edgedriver is offline
AME in the NAVY
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 57
Default engine start seems odd

ok so a few days ago i got an oil change cuz i was pressed for time and i had the replace my fuel filter. well after that now almost every try my engine acts like it doesnt want to start. it turns over and turns over then i turn it off and as soon as i try it again, it starts fine like normal. before the filter change it started fine like normal. whats the problem? im changing plugs and plug wires tomorrow hoping thats the problem. any suggestions? has anyone else had this problem?
__________________
you are never wrong for doing the right thing. if it feels wrong then it probably is.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine ticking Cold start 98 X Cab 4-Cylinder Tech 6 02-22-2012 02:15 PM
Engine won't start Palidun Exterior Tech 0 04-13-2011 12:16 PM
Engine hard to start 91on17s General Tech 0 02-03-2011 09:08 PM
trouble getting engine to start ein stein 4.0 SOHC / 4.0 OHV Tech 7 02-17-2010 09:46 PM
Engine shutters during start up bigmacksx5@yahoo.com 3.0 Vulcan Tech 0 01-15-2010 08:21 PM