Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Thread Tools Search this Thread

Old 11-20-2009, 03:47 AM
modelageek modelageek is offline
Ford Ranger Driver
Join Date: Jan 2009
Posts: 6,145

that is interesting about the cleaner. if that was my truck i would at minimum switch the relays back .that way i would know for sure it is not acting up.....but i can be a little OCD.. lol....keep us posted this is an interesting troubleshoot
2004 Ext Cab, 4WD, 4.0, Auto, 146k. (4.0 engine is out of a 2009 Ranger w/96k) ( as of 3/10/2016)

2004 Ranger, Ext Cab, 2WD, 3.0, 5 speed , 4WABS, crank windows, no cruise, Edge 116k.(6/5,2014) (SOLD).
1999 Ford Ranger, Reg Cab, 2.5, 5 speed, 2WD, no AC, 150k (SOLD).
Reply With Quote
Old 11-29-2009, 06:40 PM
jgrasty7 jgrasty7 is offline
Liking the Ford Ranger Forum
Join Date: Oct 2009
Posts: 20

Trucks been starting and running fine this whole week. Even took it on a 11hr road trip with no issues. Weird.
2004 Ranger XLT
Ext. Cab
Reply With Quote
Old 11-01-2011, 12:20 PM
jerome923 jerome923 is offline
1999 4X4
Join Date: Mar 2011
Posts: 7
Send a message via Yahoo to jerome923
Default Re: Random no start.

I'm having the same problem but my 99 ranger is not getting any fire...I a new coil on, new cam shaft pos sensor...any ideas??
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Random cell phone pic... Superlifted06FX4 Vehicle Snapshots 8 11-26-2009 04:29 PM
Some random pic's Ive taken.. DieHard4rd Photography 58 11-11-2009 03:18 PM
Random photography STL Photography 22 10-11-2009 08:15 PM
random question billyjo21 Off Topic 1 09-23-2009 10:55 PM
A Few Random Pics Jay FX4 Vehicle Snapshots 22 09-07-2009 08:27 PM