Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #16  
Old 08-23-2010, 05:44 AM
05RangerEdge 05RangerEdge is offline
I'm a sell out
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,299
Default Re: some little problems with my 3.0, HELP!!

LOL I know I already cluttered this thread with font tips once already but......

Texas001: White is invisible on the "light" theme.

Just trying to help yall out in the future.
__________________
SOLD: 2005 Ranger EDGE+ Supercab (2dr) 4x2
SOLD: 2007 Dodge Ram 1500 QC 5.7 HEMI
CURRENT: 2015 Tacoma DCLB TRD Sport
Reply With Quote
  #17  
Old 08-23-2010, 01:55 PM
2004xlmiller 2004xlmiller is offline
Ford Ranger Driver
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 12,689
Default Re: some little problems with my 3.0, HELP!!

Quote:
Originally Posted by Texas001 View Post
Hey 2004xlmiller. You were extremely lucky. With one quart of oil and out on the highway, that could have been real trouble. But as has been said "let the Quart be with you". Now that you know, I would keep a real good check on your oil.
yes. im going to check it like everyday now.
Reply With Quote
  #18  
Old 08-23-2010, 04:03 PM
MgcMase MgcMase is offline
Liking the Ford Ranger Forum
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 19
Default Re: some little problems with my 3.0, HELP!!

05Ranger, you trip me out. I was actually trying to find the best neutral color for both. lol
__________________
2000 Ford Ranger XLT V6 3.0 5-speed
Reply With Quote
  #19  
Old 08-23-2010, 04:09 PM
Fluffy Fluffy is offline
Ford Pickup
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 120
Default Re: some little problems with my 3.0, HELP!!

on the oil never go by the first time you pull the stick. pull it wipe it stick it back in and then recheck.
Reply With Quote
  #20  
Old 08-24-2010, 05:49 AM
Texas001 Texas001 is offline
Like the Forums
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 49
Default Re: some little problems with my 3.0, HELP!!

to 05RangerEdge. Texas001: White is invisible on the "light" theme.

I didn't realize it until you pointed it out that there are different backgrounds. I was using the dark background and the white showed up real good. But checked it on the light background and nothing. I will go to black print so anyone in either background can see the entry. Thanks for the info.

Last edited by Texas001; 08-24-2010 at 05:51 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC Problems earnbud General Tech 4 06-09-2011 06:54 PM
C4 Problems!!! Hinderburger Drivetrain Tech 1 06-22-2010 08:19 AM
2 problems 01Ranger01 Drivetrain Tech 4 06-10-2010 07:16 AM
problems IVAN General Ford Ranger Discussion 1 02-17-2010 07:40 PM
AC Problems ianbordas General Tech 3 09-24-2009 09:49 PM