Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts!

Go Back   Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiasts! > > >
Forgot Password? Join Us!

Welcome to Ford Ranger Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread

  #1  
Old 05-15-2010, 03:58 PM
1973truckman 1973truckman is offline
Learning to use the forums
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default Vacuumm issues

someone send a picture of there 2.9 so I can see where a few lines go. Mainly the drivers side up by the intake. I have two that I can't figure out where they go. One is on a little gray box on the top of the intake connected to throttle cable. The other is on the front of the motor, there's a pipe that goes to the exhaust. I remembered the one that goes in the middle, but there's one off to side. Any thing would help. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-19-2010, 06:46 AM
Psychopete Psychopete is offline
Psycho Pete
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,489
Default Re: Vacuumm issues

Year would be a huge help. 86-87 had EGR and a somewhat different vac routing, and some tend to differ after.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issues jjanak79 Drivetrain Tech 0 01-11-2010 03:19 PM
heater issues stvtackett 3.0 Vulcan Tech 1 01-07-2010 08:36 PM
03 ranger issues chris3182 General Tech 14 12-29-2009 02:50 PM
Stalling issues Andy1988 4-Cylinder Tech 0 11-03-2009 11:34 PM
New truck...new issues RANGER @ GT Electrical Tech 10 09-09-2009 12:34 AM